Tegyük rendbe
Pécset!

Életrajzom

Ön jelenleg itt van: Dr. Csizmadia Péter>Életrajzom
Facebook
Twitter
LinkedIn

Adatok és információkéletrajzomból

Pécsi családapa vagyok, itt élek családommal. Feleségemmel, Noémivel két kislányunkat neveljük, Adélt és Flórát.

Már gyermekként magamba szívhattam a magyar vidék józan észjárását, szikár elhivatottságát és polgári büszkeségét. Egyszerre értelmiségi, paraszti és munkáscsaládba születtem, így kivételes neveltetésben részesülhettem, amelyért örökké hálás leszek családomnak. Útravalóul kaptam szüleimtől, nagyszüleimtől és dédnagymamámtól a kemény és kitartó munka megbecsülését, a tudásvágy szeretetét, a hagyományos értékek nagyrabecsülését és a Magyarországhoz fűző örök hűség elkötelezettségét. Ez az én örökségem, amelyet őrizni és gyermekeim számára továbbadni kívánok, az a szemléletmód, amelyet a közéletben is képviselni vagyok hivatott.

Köszönettel,Csizmadia Péter, Pécs

2019-től

Szolgálom a pécsieket az új ciklusban is

Képviselőtársaimtól bizalmat kaptam arra, hogy a Fidesz Képviselőcsoportjának frakcióvezetőjeként és a Pénzügyi Ellenőrzési Bizottság elnökeként szolgáljam a pécsieket az új ciklusban. Büszke vagyok arra, hogy immár közel egy évtizede képviselhetem a pécsieket a városi döntéshozó testületben.

Tovább olvasom »
2014-2019

Mandátumot szereztem a pécsiek bizalmából

Mandátumot szereztem a pécsiek bizalmából Pécs-Kertvárosban a Diana tér és tágabb környezete önkormányzati képviselőjeként. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Pénzügyi és Gazdasági Bizottságát elnökölhettem a ciklusban.

Tovább olvasom »
2008-tól

Életem meghatározó időszakát tölthettem a pécsi egyetemen

A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán jogászként végeztem.

Életem meghatározó időszakát tölthettem pécsi egyetemi polgárként, ahol a tanulmányaim mellett részt vállalhattam mind az Óriás Nándor Szakkollégium és a Fiatal Értelmiségi Klub vezetőségének szakmai-közéleti fejlesztő munkájában.

Alma materem nem csak jogásszá, de pécsi polgárrá is váltam.

Tovább olvasom »
2006-tól

A Fidesz Ifjúsági Tagozatában

A Fidesz Ifjúsági Tagozatában, egy mára sikeres és meghatározó generáció tagjaként kezdődött számomra az az értékalapú politizálás, amely ellenpólust kívánt képezni a hazánkat és a várost akkor kormányzó posztkommunista elittel szemben.

Tovább olvasom »
2001-től

A Leőwey Klára Gimnázium diákjaként

Még a Leőwey Klára Gimnázium diákjaként csatlakoztam a Fidesz – Magyar Polgári Párthoz, amely már akkor is otthonául szolgált a polgári, nemzeti, szuverenista értékeket valló és képviselő magyar közösségnek. Számomra már gimnazistaként is egyértelmű volt, hogy Magyarország csak akkor lehet erős és gyarapodó európai állam, a magyar nemzet akkor maradhat fenn szerte a Kárpát-medencében, ha a nagyhatalmi érdekek kiszolgálása helyett kizárólag saját érdekeit képviselő jövőt épít.

Tovább olvasom »

Értesüljön a legfrissebb eseményekről

Amennyiben szeretne hozzájutni a legfrissebb hírekhez és információkhoz Pécs városát illetően, kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Feliratkozás hírlevelemre

Friss információk és hírek.
Amennyiben kérdése lenne hozzám, vagy megosztaná észrevételeit városunkkal kapcsolatban, kérem küldjön üzenetet.

Üzenetküldése

Amint lehetséges, válaszolok Önnek!

Bemutatkozó videóm